Taimetoidu retseptid

Hapukapsavorm 

Kuutydruk, 19. september 2012, 06:00
Hapukapsavorm kartulipudruga.

Koostisosad
3 pakki pakikartuliputru
0,5 kg hapukapsast
100 g riivjuustu
muskaatpähklit
riivsaia
võid

Valmistamine
Valmis keeta pakikartulipudru. Kõrgemate äärtega pann või kuumakindel kauss määrida võiga ja puistata üle riivsaiaga. Pann või kauss vooderdada parajalt paksu kihi kartulipudruga. Sisse panna hapukapsas ja pealt katta veel ühe kihi kartulipudruga. Peale puistata paksult riivjuustu. Küpsetada 150-200 kraadi juures 40-60 minutit. Kartulipudru võib maitsestada muskaatpähkliga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee