Lõunasöögi retseptid

GRILLITUD SEALIHA 

Toidutare, 7. detsember 2007, 10:12
Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
6 portsjontükki sea välisfileed (karbonaadi)
3 sl head toiduõli
2 purustatud küüslauguküünt
1/2 sidruni mahl
2 sl viie pipra segu
1 tl soola

Valmistamine
ValmistusviisLihatükke vasarda kergelt mõlemalt poolt ja määri küüslauguga maitsestatud õliga. Grilli lihatükke mõlemalt poolt, neid vahepeal maitseõliga pintseldades. Kui lihaviilud on küpsed, piserda neid sidrunimahlaga ja puista peale piprasegu ning soola. Lase lihal enne serveerimist maitsestuda.ServeerimisviisEnne serveerimist lase lihal maitsestuda.LisandidVärske salat.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee