Kiudainerikkad toidud

Vokitud piparmündipirnid 

Toidutare, 11. august 2007, 11:31

Kogus: neljale

Koostisosad
4-5 pirni
1 sl sidrunimahla
2 sl õli
1/2 dl suhkrut
10-12 piparmündikaramelli

Valmistamine
Pese ja koori pirnid, eemalda seemnekoda ning lõika viljaliha sektoriteks. Piserda kohe peale sidrunimahla, et pirnid tumedaks ei tõmbuks. Kuumuta pirnisektoreid koos suhkruga õlis wok-pannil umbes 5 minutit, kuni need hakkavad pehmemaks muutuma. Purusta piparmündkaramellid uhmris ja puista pirnidele. Serveeri koos jäätisega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee