Kiudainerikkad toidud
8. jaanuar 2009, 08:58

Ananassi-vokiroog tequila´ga

Ananassi-vokiroog tequila ja pähklitega.

Koostisosad
1 ananass või 1 purk ananassikonservi (560 g)
2 sl võid
2 sl toorsuhkrut
2 laimit
1/2 dl tequilat
u 20 g pekaani- või Kreeka pähkleid

Valmistamine
Koori ananass, poolita ja lõika ära puitunud osa. Või nõruta konserveeritud ananass. Lõika viljaliha tükkideks. Kuumuta ananassitükke võis vokkpannil. Pese laimid voolava vee all hoolikalt puhtaks. Riivi koor ja pressi mahl välja. Lisa ananassile toorsuhkur, laimikoor ja -mahl ning tequila. Lase mõni minut haududa. Haki jämedalt pähklid ja puista toidule. Serveeri koos jäätisega.