Väherasvased toidud

KARRIWOK KIKERHERNESTEGA 

Toidutare, 23. juuni 2008, 16:08
Wok-roog porru, baklazhaani, tomati ja kikerhernestega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 porru
1 baklazhaan (u 300 g)
1 sl õli
1 sl fariinsuhkrut
1/2 sl karrit
1 tl soola
1 ml pipart (1 ml=maitseinelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
4 tomatit
2 purki kikerherneid (à 400 g)
1/2 kimpu värsket koriandrit

Valmistamine
ValmistusviisPese, puhasta ja viiluta porru. Pese baklazhaan ning lõika väikesteks kuubikuteks. Kuumuta porrut-baklazhaani õlis wok pannil. Maitsesta soola, suhkru, karri ja pipraga. Pese tomatid ning lõika kuubikuteks. Loputa kikerherneid jaheda vee all, nõruta. Kalla tomatid ja kikerherned roa hulka, kuumuta. Rebi koriandrilehed tükkideks ning sega woki hulka. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKrõbe sai, maitsestamata jogurt.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee