TUUNIKALAWOK RIISIGA
Kogus: ühele
Koostisosad
1 porru
2 küüslauguküünt
2 sl õli
1/2 dl kappareid
1 kimp tilli
6 dl külma keedetud riisi
10 marineeritud päikesekuivatatud tomatit
2 purki tuunikala vees (à 200 g)
1/2-1 tl sidrunipipart
Valmistamine
ValmistusviisPese, puhasta ja viiluta porru. Koori küüslauk ning haki peeneks. Kuumuta porrut-küüslauku õlis wok-pannil. Lisa hakitud till ja kapparid ning sega juurde keedetud riis. Lõika päikesekuivatatud tomatid ribadeks. Nõruta tuunikalakonserv. Sega tomatid ja tuunikala roa hulka, kuumuta. Maitsesta sidrunipipraga.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidSegasalat.
Kommentaarid (0)