Lõunasöögi retseptid

TUUNIKALAWOK RIISIGA 

Toidutare, 16. aprill 2008, 06:39
Tuunikalawok riisi, porru, kapparite ja marineeritud päikesekuivatatud tomatitega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 porru
2 küüslauguküünt
2 sl õli
1/2 dl kappareid
1 kimp tilli
6 dl külma keedetud riisi
10 marineeritud päikesekuivatatud tomatit
2 purki tuunikala vees (à 200 g)
1/2-1 tl sidrunipipart

Valmistamine
ValmistusviisPese, puhasta ja viiluta porru. Koori küüslauk ning haki peeneks. Kuumuta porrut-küüslauku õlis wok-pannil. Lisa hakitud till ja kapparid ning sega juurde keedetud riis. Lõika päikesekuivatatud tomatid ribadeks. Nõruta tuunikalakonserv. Sega tomatid ja tuunikala roa hulka, kuumuta. Maitsesta sidrunipipraga.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidSegasalat.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee