Lõunasöögi retseptid

LÕHEWOK JUUSTUGA 

Toidutare, 6. detsember 2007, 06:22
LÕHEWOK JUUSTUGA. Lõhewok porru, kabatshoki, apteegitilli ja Parmesani juustuga. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 porru
1 kabatshokk (250 g)
1 apteegitill
2 sl õli
600 g naha ja luudeta lõhefileed
1 tl soola
1 ml pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
50 g Parmesaniu v. muud kõvat juustu
TILLIÕLI:
1 kimp tilli
1/2 punast tshillipipart
1/2 tl soola
1/2 dl õli

Valmistamine
ValmistusviisPese, puhasta ja viiluta porru. Pese kabatshokk ja lõika kuubikuteks. Pese ja poolita apteegitill, lõika ära varre alumine osa ja viiluta apteegitill ribadeks. Kuumuta kabatshokki, porrut ja apteegitilli pooles õlikoguses wok-pannil pidevalt segades mõni minut. Tõsta aedvili pannilt eraldi nõusse. Lõika lõhe umbes 1,5x1,5 suurusteks tükkideks. Kuumuta lõhekuubikuid ülejäänud õlis umbes 3 minutit. Maitsesta pipra ja soolaga ning sega juurde aedvili. Riivi juust jämedalt. Puhasta tshilli seemnetest. Pane till, sthillipipar, sool ja õli köögikombaini või mikserisse ja sega kuni ühtlase rohelise kastme saamiseni. Kalla tilliõli lõhewokile ja puista peale jämedalt riivitud Parmesani juust.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidSai, riis.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee