LÕHEWOK JUUSTUGA
Kogus: ühele
Koostisosad
1 porru
1 kabatshokk (250 g)
1 apteegitill
2 sl õli
600 g naha ja luudeta lõhefileed
1 tl soola
1 ml pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
50 g Parmesaniu v. muud kõvat juustu
TILLIÕLI:
1 kimp tilli
1/2 punast tshillipipart
1/2 tl soola
1/2 dl õli
Valmistamine
ValmistusviisPese, puhasta ja viiluta porru. Pese kabatshokk ja lõika kuubikuteks. Pese ja poolita apteegitill, lõika ära varre alumine osa ja viiluta apteegitill ribadeks. Kuumuta kabatshokki, porrut ja apteegitilli pooles õlikoguses wok-pannil pidevalt segades mõni minut. Tõsta aedvili pannilt eraldi nõusse. Lõika lõhe umbes 1,5x1,5 suurusteks tükkideks. Kuumuta lõhekuubikuid ülejäänud õlis umbes 3 minutit. Maitsesta pipra ja soolaga ning sega juurde aedvili. Riivi juust jämedalt. Puhasta tshilli seemnetest. Pane till, sthillipipar, sool ja õli köögikombaini või mikserisse ja sega kuni ühtlase rohelise kastme saamiseni. Kalla tilliõli lõhewokile ja puista peale jämedalt riivitud Parmesani juust.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidSai, riis.
Kommentaarid (0)