Lõunasöögi retseptid

WOKITUD RIBAD 

Toidutare, 26. juuni 2006, 11:37
Wok-roog loomalihast, paprikast, suhkruhernestest ja maisitõlvikutest. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g loomaliha
1/2 dl sojakastet
1/2 dl magusat tshillikastet
1 sl salatiäädikat
1 punane paprika
1 kollane paprika
200 g värskeid või sügavkülmutatud suhkruherneid
8-10 värsket või sügavkülmutatud minimaisitõlvikut
2 sl õli
1 tl soola

Valmistamine
ValmistusviisLõika loomaliha õhukesteks kitsasteks ribadeks. Sega liha sojakastme, tshillikastme ja salatiäädikaga. Marineeri neid umbes tund aega külmikus. Pese paprikad, eemalda seemend ning viiluta viljaliha. Minimais lõika ribadeks. Kuumuta köögiviljaribasid wok-pannil õlis mõni minut. Lisa sool. Tõsta köögivili pannilt ära. Kuumuta liharibad väikeste koguste kaupa ülejäänud õlis pannil 4-5 minutit. Sega köögivili liha hulka. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidMunanuudlid ja sojakaste.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee