Taimetoidu retseptid

Grillitud kabatšokk 

Toidutare, 19. september 2012, 06:00
Maitsestatud ja grillitud kabatšokiviilud. 

Koostisosad
umbes 500 g kabatshokki
MAITSESTAMISSEGU:
2 sl õli
1 sl sojakastet
1 ml soola (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1 peenestatud küüslauguküüs
1/2 tl paprikapulbrit
1/2 tl basiilikut

Valmistamine
Lõika pestud kabatshokid pikisuunas sentimeetripaksusteks viiludeks. Sega taldrikul kokku maitsestamissegu ained ja keera selles kabatshokiviile. Lase neil 30 minutit maitsestuda. Grilli kabatshokiviile mõni minut mõlemalt poolt.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee