Lõunasöögi retseptid
1. mai 2009, 12:23

ÜHEPAJATOIT IV

Kabatshoki-sealiha ühepajatoit paprika, porgandi ja roheliste aedubadega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g kabatshokki
1 porgand
100 g rohelisi aedube
1 paprika
1-2 sibulat
400-500 g sea abatükki
2 sl õli või margariini
1/2 tl karrit
3-4 dl vett
1 aedviljapuljongikuubik
1/2 tl soola
5 tera rohelist pipart
1 tl paprikapulbrit
PAKSENDUSEKS:
1 dl kohvikoort
1 sl nisujahu

Valmistamine
ValmistusviisPese aedviljad korralikult. Kaabi porgand, koori sibul ja eemalda paprika vars ning seemned. Lõika kõik aedviljad kuubikuteks või ribadeks, sibulad sektoriteks. Lõika liha tükkideks. Kuumuta potis või kastrulis rasvaine. Lisa karri, sibulasektorid ja lihatükid ning sega neid mõne minuti jooksul. Pane juurde vesi, aedviljapuljongikuubik, maitseained ja tükeldatud aedvili. Kabatshokikuubikud lisa teistest aedviljadest hiljem. Keeda tasasel tulel kaane all tubli pool tundi. Lõpuks lisa koorega segatud nisujahu ja lase keema tõusta.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid