Lõunasöögi retseptid

HERNEPÜREESUPP 

Toidutare, 23. detsember 2007, 18:33
Hernepüreesupp sinihallitusjuustuga. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1/2 sibulat
2 küüslauguküünt
200 g külmutatud herneid
1 1/2 dl kanapuljongit
1 dl kohvikoort
soola
tilk Tabascot
50 g hallitusjuustu (näiteks gorgonzolat)

Valmistamine
ValmistusviisHaki sibul ja küüslauk ning prae õlis. Lisa sulatatud herned. Vala peale puljong ja keeda, kuni herned on pehmed. Püreesta supp sauseguriga või köögikombainis. Soovi korral vala sõelale, et eraldada hernekestad. Lisa koor, sool ja Tabasco. Lase veel paar minutit keeda. Serveerimisel tõsta taldriku põhja mõned juustukuubikud ning vala peale aurav supp.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidRöstisai.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee