Lõunasöögi retseptid

WOKITUD KARRIBIIFSTEEK 

Toidutare, 4. august 2007, 06:55
Wok-roog vürtsikas jogurtikastmes biifsteegilihast rosinatega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 roheline tshillipipar
2 mugulsibulat
2-3 küüslauguküünt
500 g biifsteegiliha
2 sl õli
1 sl fariinsuhkrut
1 sl kurkumit
1/2 sl köömneid
1/2 sl jahvatatud koriandrit
1 tl soola
2 dl maitsestamata jogurtit
2 tl nisujahu
1/2 dl rosinaid
1/2 kimpu värsket koriandrit

Valmistamine
ValmistusviisPese tshillipipar, eemalda seemned ja viiluta viljaliha. Koori ja viiluta sibul ning küüslauk. Liha lõika õhukesteks ribadeks. Kuumuta tshillit, sibulat ja küüslauku õlis wok-pannil. Lisa liharibad ning lase mõni minut praadida. Maitsesta rooga fariinsuhkru, kurkumi, köömnete, koriandri ja soolaga. Sega jogurt jahuga ning vala woki hulka ja lase mõni minut tasasel tulel haududa. Sega juurde rosinad, puista peale koriandrilehed.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidBasmatiriis, mangochutney, kurgipulgad.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee