Vene köök

BUDAPESTI WOK 

Toidutare, 25. november 2007, 09:55
Ungaripärane wok-roog seasingi ja paprikaga tomatikastmes. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 mugulsibulat
1 punane paprika
1 roheline paprika
500 g seasinki
2 sl õli
1 sl paprikapulbrit
1/2 sl köömneid
1 tl soola
1 ml pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1/2 dl tomatipastat
2 dl vett

Valmistamine
ValmistusviisKoori ning viiluta sibulad. Pese paprikad, eemalda seemned ja viiluta viljaliha. Viiluta ka seasink. Kuumuta liha õlis wok-pannil, lisa sibul ja paprika ning lase mõni minut küpseda koos. Maitsesta roog soola, pipra, paprikapulbri ja köömnetega. Sega tomatipasta veega ning kalla woki hulka. Lase umbes 5 minutit tasasel tulel haududa. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud kartulid ja hapukoor.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee