Lõunasöögi retseptid

ARGIPÄEVAWOK 

Toidutare, 26. juuli 2009, 18:35
Argine wok-roog porgandist, lillkapsast, keedivorstist ja marineeritud kurgist. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 porgandit
1 lillkapsas (u 300 g)
2 sl õli
400 g keeduvorsti
2 1/2 dl köögiviljapuljongit
2 sl (Prantsuse) sinepit
2 marineeritud kurki
1/2 dl hakitud peterselli

Valmistamine
ValmistusviisPuhasta, koori ja viiluta porgandid. Loputa lillkapsas ning murra õisikuteks. Kuumuta porgandit ja lillkapsast õlis wok-pannil. Keeduvorst lõika ribadeks, lisa köögiviljale ning kuumuta neid koos mõni minut. Sega sinep puljongiga ja kalla wok-roale. Lase toidul umbes 5 minutit tasasel tulel haududa. Lõika marineeritud kurk ribadeks ja lisa roale. Serveerimisel puista peale hakitud petersellilehed. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud kartulid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee