Lõunasöögi retseptid

Liblikawok 

Toidutare, 19. veebruar 2005, 16:19
Liblikpastawok porru, suitsuvorsti, pirni ja tshillikastmega.

Kogus: ühele

Koostisosad
280 g liblikakujulist pastat (farfalle)
1 porru
2 pirni
250 g suitsuvorsti
1 sl õli
1 dl tshillikastet
2 ml purustatud musta pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1/2 dl hakitud murulauku

Valmistamine
Keeda pasta kergelt soolases rohkes vees vastavalt pakendil toodud juhendile. Puhasta, loputa ja viiluta porru. Koori pirn, eemalda seemnekoda ning lõika viljaliha kuubikuteks. Suitsuvorst lõika ribadeks. Kuumuta porrut ja pirni wok-pannil õlis. Lisa suitsuvorstiribad ning kuumuta veel mõni minut. Seejärel lisa tshillikaste ja maitsesta purustatud musta pipraga. Nõrutatud pasta kalla woki hulka. Peale puista hakitu murulauk. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee