Linnuliha retseptid

Kana-seesamiwok nuikapsaga 

Toidutare, 12. mai 2009, 10:05
Kana-seesamiwok nuikapsa ja punase paprikaga. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 sl seesamiseemneid
4 tk kanafileed (u 500 g)
2 nuikapsast (à 200 g)
1-2 punast paprikat
1 sl õli
1 tl seesamiõli
1/2 dl Hoisin kastet
1/2 tl soola
mõni tilk Habanero kastet

Valmistamine
ValmistusviisKuivrösti seesamiseemneid pannil, kuni nad on kuldpruunid. Kalla erldi nõusse ja tõsta kõrvale. Kanafilee lõika õhukesteks ribadeks. Koori nuikapsas ning viiluta. Pese paprikad, lõika pooleks, eemalda seemned ja viiluta viljaliha. Kuumuta kanafileed õlis wok-pannil. Lisa paprika ja nuikapsas ning kuumuta mõni minut. Maitsesta rooga soola, seesamiõli, Hoisin ja Habanero kastmega. Serveerimisel puista peale röstitud seesamiseemned.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidJasmiiniriis.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee