Lõunasöögi retseptid

TERAV SPAGETIWOK 

Toidutare, 22. november 2006, 17:50
Teravamaitseline spagetiwok küüslaugu, porru, paprika, tshillipipra ja kookospiimaga. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
280 g spagette
5-6 küüslauguküünt
1 porru
2 punast paprikat
2 kollast paprikat
1-2 punast tshillipipart
2 sl õli
1-2 tl soola
1 sl vedelat mett
2 dl kookospiima
1/2 dl hakitud petersellilehti

Valmistamine
ValmistusviisKeeda spagetid vastavalt pakendil toodud juhisele kergelt soolases vees. Koori küüslauk ning viiluta. Puhasta, pese ja viiluta porru. Loputa paprikad ja tshillipipar, lõika pooleks, eemalda seemned ning viiluta viljaliha. Kuumuta viilutatud köögivilju õlis wok- või suurel praepannil. Maitsesta mee ja soolaga. Sega nõrutatud spagetid köögivilja hulka, vala peale kookospiim ning lase mõni minut tasasel tulel keeda. Serveerimisel puista peale hakitud petersellilehed.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid