Lõunasöögi retseptid

Seenewok 

Toidutare, 19. veebruar 2005, 11:03
Wok-roog seentest, sibulast ja kabatshokist. Sobib pasta, küpsetatud liha või kala juurde, samuti omletitäidiseks.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 mugulsibul
250 g kabatshokki
150 g mahedamaitselisi seeni (puravikke, kukeseeni, kuuseriisikaid)
1 sl võid või margariini
2-3 kadakamarja
1/2 tl soola
1/2 ml purustatud musta pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1 sl värsket tüümiani

Valmistamine
Koori sibul ja lõika viiludeks. Pese kabatshokk ehk suvikõrvits ning lõika kuubikuteks. Puhasta seened ja tükelda. Hauta sibulat, seeni ning kabatshokke võis või margariinis wok- või praepannil vedeliku aurustumiseni. Maitsesta rooga soola, pipra ja uhmris purustatud kadakamarjadega. Serveeri pasta juurde koos värske tüümianiga. Sobib ka lisandiks küpsetatud kala või liha juurde, samuti omletitäidiseks. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee