Õhtusöögi retseptid

VORSTI-PAPRIKALAEVAD 

Ruth, 5. oktoober 2006, 07:33
Ahjus küpsetatud täidetud kartulid. valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 küpsekartulit
1 kollane paprika
150 g poolsuitsuvorsti
3 sl taipärast maguspõletavat tšillikastet
soovi korral peenestatud värsket basiilikut
1,5 dl jämedalt riivitud juustu

Valmistamine
ValmistusviisLõika vorst pisikesteks tükkideks. Poolita paprika ja lõika pooled õhukesteks ribadeks. Jäta iga portsjoni jaoks mõned terved ribad, ülejäänu peenesta väikesteks tükikesteks. Õõnesta poolitatud kartulitest sisu välja ning sega kokku ülejäänud ainetega(v.a. juust). Täida koorikud saadud seguga , pane peale paprikaribad ja riputa üle riivjuustuga. Küpseta 200 kraadi juures 15-20 minutit. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidSoovi korral võid lisaks pakkuda külma jogurtikastet.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee