Kalatoitude retseptid

Räimefilee kartulipüreega 

Toidutare, 13. veebruar 2009, 14:57
Praetud räimefileed marineeritud värske kurgi ja murulaugu-kartulipüreega.

Kogus: ühele

Koostisosad
RÄIMEFILEED:
16 räimefileed
2 tl magusat sinepit (Dijon)
2 sl majoneesi
1 muna
4 sl vahukoort
riivsaia
pipart
soola
KARTULIPÜREE:
400 g kartuleid
30 g murulauku
natuke võid
100 g piima
MARINEERITUD VÄRSKE KURK:
400 g värsket kurki
soola
valget pipart
1 tl äädikat
1 tl suhkrut
1 sl oliivõli
värsket tilli

Valmistamine
ValmistusviisSega omavahel sinep, majonees, vahukoor, muna ja maitseained ning marineeri räimefileesid umbes 30 minutit. Paneeri seejärel räimed riivsaias ning küpseta pannil kuldkollaseks. Kartulipüree valmistamiseks keeda kartulid, püreeri need pudruks, lisa või ja kuum piim ning hakitud murulauk. Koori kurk ja lõika sellest õhukesed lindid. Sega retseptis toodud ainetest marinaad, säti sinna kurgilindid ja pane umbes 30 minutiks külmikusse maitsestuma. Lihtne, ilusat värvi ja võrdse maitsega lisand praetud räimedele.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKartulipüree, marineeritud värske kurk.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee