Linnuliha retseptid

KANA-KUSKUSSISALAT 

Toidutare, 16. juuni 2006, 13:19
Värviline ja mahlane kana-kuskussisalat paprika, virsikute ja jääsalatiga ning pesto-hapukoorekastmega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 dl kuskussi
300 g kanafileetükke
1 sl võid
1 sl balsamico äädikat
1 sibul
1 dl hapukoort või maitsestamata jogurtit
1 paprikakaun (punane)
400 g konservvirsikuid või mangot
1 väiksem jääsalatipea
1 pott frisee- või tammelehe- või lehtsalatit
2 keedetud muna
KASTE:
200 g hapukoort
3 sl pestot
1 tl suhkrut
2 tl värskelt pressitud sidruni- või laimimahla

Valmistamine
ValmistusviisKeeda kuskuss valmis vastavalt pakendil olevale õpetusele ja jahuta. Sega omavahel kastme komponendid. Prae kanafileetükid võis kuldpruuniks (mugav on kasutada maitsestatud fileed). Maitsesta need balsamico äädikaga, lisa peeneks hakitud sibul ja hapukoor või maitsestamata jogurt. Hauta kanafileed pehmeks. Puhasta paprika,tükelda see koos virsikutega kuubikuteks, rebi tükkideks jääsalatipea- ja friseesalatilehed ning sega kõik kokku. Säti serveerimistaldrikule kuskuss, kanafileetükid ja aedviljasalat. Vala üle kastmega ning kaunista keedumuna viilude ja roheliste ürtidega. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee