Linnuliha retseptid

BROILERIVARRAS 

Toidutare, 12. jaanuar 2007, 19:47
Grillitud broilerivarras tsukiini ja kirsstomatitega. Lisandiks kurgisalat. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 kanafileed (à 150 g)
8 kirsstomatit (või väikest tomatit)
1/4 rohelist tsukiinit
soola
värskelt jahvatatud valget pipart
GRILLIMISÕLI:
3-4 sl õli
1 küüslauguküüs
KURGISALAT:
1 dl maitsestamata jogurtit
2 värsket pikka kurki
1 sidruni riivitud koor
sidrunipipart
soola

Valmistamine
ValmistusviisKanafileed lõika parajateks tükkideks. Tsukiini lõika suuremateks tükkideks ja lüki vaheldumisi kanalihatükkide ning tomatitega vardasse. Grillimisõli sega purustatud küüslauguga ja pintselda sellega vardaid. Aeg-ajalt keerates grilli neid umbes 10 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Salati valmistamiseks koori kurgid, lõika need pikuti pooleks, eemalda seemned ja viiluta. Jogurt maitsesta sidrunikoore ja -pipraga ning vala kurgiviiludele.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee