Linnuliha retseptid

VÜRTSIKAS BROILERIROOG 

Toidutare, 11. juuni 2007, 15:14
Vürtsikalt maitsestatud grillitud broileri kintsutükid. Marinaadis peab seisma vähemalt 2 tundi, grillimiseks 20 minutit.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 broileri kintsutükki
MARINAAD:
1 sl sojakastet
1/2 sidruni mahl
2 sl apelsinimahla
teravat lihamaitseainet
Cayenne'i pipart
2 sl mett
1 sl toiduõli
soovi korral tomatipastat

Valmistamine
ValmistusviisBroileritükkidelt eemalda soovi korral nahk ja luud ning lao kaussi. Marinaadiained sega ja vala broileritükkidele, nii et liha oleks kaetud. Lase maitsestuda vähemalt 2 tundi. Pane broileritükid õliga määritud restile ja grilli 10 minutit kummaltki poolt.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidVärske salat, keedetud riis.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee