Linnuliha retseptid

Soe salat broilerifileega 

Sirje Rekkor, 1. juuli 2009, 07:33
Soe salat grillitud broilerifileede, tsukiini, kirsstomatite ja mustade oliividega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 broilerifileed
2 sl sojakastet
4 sl Teriyaki kastet (või muud maitsekohast vürtsikastet)
2 küüslauguküünt
0,5 tl soola
0,5 tl musta pipart
150 g kivideta musti oliive
400 g kirsstomateid (sobivad ka tavalised väikesed tomatid)
1 väike tsukiini
salatilehti (lehtsalat, jääsalat, vms)
KASTE:
4 sl oliivõli
2 sl laimimahla
1 tl sidrunimahla
1 l mett
1 tl soola

Valmistamine
ValmistusviisMarinaadi valmistamiseks sega sojakaste, vürtsikaste, purustatud küüslauguküüned, sool ja pipar. Marinaadisegu määri broilerifileedele ja lase hetk maitsestuda. Salatikastme valmistamiseks sega kastmeained. Salatilehed loputa külma vee all, nõruta ja tahenda. Tsukiini lõika õhukesteks viiludeks. Serveerimisvaagnale pane salatilehed, nendele laota tsukiiniviilud, poolitatud või sektoriteks lõigatud tomatid ja oliivid ning vala üle salatikastmega. Broilerifileesid grilli mõlemalt poolt 5 minutit. Fileed lõika viiludeks ja aseta salatile ning serveeri kohe. Juurde sobib pakkuda grillitud teraleiba või röstisaia. Leiva- või saiaviilud võib kolmnurkadeks (kangideks) lõigata ja samuti sooja komponendina salatile lisada.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidGrillitud teraleib või röstisai.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee