Linnuliha retseptid

GRILLITUD BROILERIFILEE 

Toidutare, 25. detsember 2009, 15:53
Grillitud broilerifilee karri-jogurtimarinaadis. Marineerida vähemalt 2 tundi või kuni järgmise päevani. Grillida 8-10 minutit.

Kogus: ühele

Koostisosad
6 broilerifileed
MARINAAD:
2,5 dl maitsestamata jogurtit
2 sl sidrunimahla
2 sl oliivõli
1 tl karripulbrit
1 küüslauguküüs
soola
pipart
murulauku või sibulapealseid

Valmistamine
ValmistusviisMarinaadi valmistamiseks sega jogurt, sidrunimahl, õli, karri, purustatud küüslauguküüs, sool, pipar ja hakitud murulauk või sibulapealsed. Broilerifilee pane kilekotti ja vala üle marinaadiga. Suletud kott pane külmikusse. Fileedel lase seista marinaadis vähemalt paar tundi või kuni järgmise päevani. Grilli mõlemalt poolt 8-10 minutit. Juurde sobib pakkuda külmi jogurtikastmeid, majoneesikastmeid, mahedamaid grillikastmeid. Värske salat, milles õun või ananass üheks komponendiks, on samuti väga sobilik, samuti selleri-õunasalat.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidJogurti-, majoneesikastmed. Värske salat.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee