GRILLITUD BROILERIFILEE
Kogus: ühele
Koostisosad
6 broilerifileed
MARINAAD:
2,5 dl maitsestamata jogurtit
2 sl sidrunimahla
2 sl oliivõli
1 tl karripulbrit
1 küüslauguküüs
soola
pipart
murulauku või sibulapealseid
Valmistamine
ValmistusviisMarinaadi valmistamiseks sega jogurt, sidrunimahl, õli, karri, purustatud küüslauguküüs, sool, pipar ja hakitud murulauk või sibulapealsed. Broilerifilee pane kilekotti ja vala üle marinaadiga. Suletud kott pane külmikusse. Fileedel lase seista marinaadis vähemalt paar tundi või kuni järgmise päevani. Grilli mõlemalt poolt 8-10 minutit. Juurde sobib pakkuda külmi jogurtikastmeid, majoneesikastmeid, mahedamaid grillikastmeid. Värske salat, milles õun või ananass üheks komponendiks, on samuti väga sobilik, samuti selleri-õunasalat.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidJogurti-, majoneesikastmed. Värske salat.
Kommentaarid (0)