LIHAPALLID KÖÖVILJAGA
Kogus: ühele
Koostisosad
0,5 kg hakkliha
1 dl vett
2 sl riivsaia
1 sibul
Santa Maria küüslaugusoola
Santa Maria Cayenne´I pipart
Siledaid peterselli lehti
1 tl soola
KÖÖGIVIlJASEGU:
2 sl õli
2 sibulat
2 küüslauguküünt
siledaid peterselli lehti
1 tl Santa Maria karrit
3 suurt kooritud tomatit
1 tl soola
Valmistamine
ValmistusviisLõika lihapallisegusse mõeldud sibul peeneks, peenesta petersellilehed kääridega. Sega kõik ained taignaks, vormi sellest 12 palli ja lao need sobiva suurusega ahjuvormi. Peenesta köögiviljasegu , sibulad ja küüslauk ning kuumuta õlis läbipaistvaks. Lisa karri ja kuumuta minut aega. Kalla juurde väikesteks tükkideks lõigatud tomat, sool ja peenestatud petersell. Hauta väikesel kuumusel mõned minutid. Kalla segu lihapallide peale ning küpseta rooga 200 kraadi juures 30 minutit. Paku juurde keedetud kartuleid või riisi. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid
Kommentaarid (0)