Lõunasöögi retseptid

Kuldne kartulisupp 

Toidutare, 23. oktoober 2008, 07:48
Kuldne kartulisupp 
Ohtralt juustu ja sinki sisaldavast kuldsest kartulisupist saab kogu pere lemmik.

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk Kartul
1 tk Varsseller
1 tk Harilik sibul
1 tk Kanapuljongikuubik
3 dl Vesi
0.5 tl Sool
0.5 tl Must pipar
2 tl Jahu
3.5 dl Piim
200 g Riivjuust
200 g Sink
2 spl Hakitud petersell

Valmistamine
Pane suurde potti tükeldatud kartul, hakitud seller, sibul, puljongikuubik ja vesi.Kuumuta keemiseni ja keeda, kuni kartul on pehme. Maitsesta soola ja pipraga. Sega väikeses kausis jahu ja piim ning lisa supile pidevalt segades, kuni supp pakseneb. Sega juurde riivjuust ja hakitud sink. Puista peale hakitud peterselli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee