Kuldne kartulisupp
, 23. oktoober 2008 07:48
Kuldne kartulisupp
Ohtralt juustu ja sinki sisaldavast kuldsest kartulisupist saab kogu pere lemmik.
Kogus: neljale
Koostisosad
4 tk Kartul
1 tk Varsseller
1 tk Harilik sibul
1 tk Kanapuljongikuubik
3 dl Vesi
0.5 tl Sool
0.5 tl Must pipar
2 tl Jahu
3.5 dl Piim
200 g Riivjuust
200 g Sink
2 spl Hakitud petersell
4 tk Kartul
1 tk Varsseller
1 tk Harilik sibul
1 tk Kanapuljongikuubik
3 dl Vesi
0.5 tl Sool
0.5 tl Must pipar
2 tl Jahu
3.5 dl Piim

200 g Riivjuust

200 g Sink
2 spl Hakitud petersell
Valmistamine
Pane suurde potti tükeldatud kartul, hakitud seller, sibul, puljongikuubik ja vesi.Kuumuta keemiseni ja keeda, kuni kartul on pehme. Maitsesta soola ja pipraga. Sega väikeses kausis jahu ja piim ning lisa supile pidevalt segades, kuni supp pakseneb. Sega juurde riivjuust ja hakitud sink. Puista peale hakitud peterselli.