Liha-makaronipadaFoto: Jaan Heinmaa
Lõunasöögi retseptid
22. jaanuar 2009, 08:16

Liha-makaronipada

Lihtne ja maitsev makaronipada on meelepärane kogu perele.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
30-40 minutit

Koostisosad
4 dl spiraalmakaronid
400 g sea- või veiseliha
2 sl Õli
3 küünt Küüslauk
200 g külmutatud köögiviljad (näit. herned)
1 tk Punane paprika
2 dl Vesi
1 tk Puljongikuubik
1 sl Sojakaste
0.5 tl Piprasegu
hakitud peterselli

Valmistamine
Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees poolpehmeks. Pruunista potipõhjas õlis ribadeks lõigatud liha. Lisa vesi, puljongikuubik ja teised maitseained. Lase haududa, kuni liha on peaaegu pehme (loomaliha hauta pool tundi kauem kui sealiha). Samal ajal tükelda paprika ja lisa lihale . Lõpuks lisa ka külmutatud köögivili, purustatud küüslauk ja makaronid. Kuumuta veel mõni minut ja serveeri.