Lõunasöögi retseptid

Liha-makaronipada 

Toidutare, 22. jaanuar 2009, 08:16
Liha-makaronipadaFoto: Jaan Heinmaa
Lihtne ja maitsev makaronipada on meelepärane kogu perele.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
30-40 minutit

Koostisosad
4 dl spiraalmakaronid
400 g sea- või veiseliha
2 sl Õli
3 küünt Küüslauk
200 g külmutatud köögiviljad (näit. herned)
1 tk Punane paprika
2 dl Vesi
1 tk Puljongikuubik
1 sl Sojakaste
0.5 tl Piprasegu
hakitud peterselli

Valmistamine
Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees poolpehmeks. Pruunista potipõhjas õlis ribadeks lõigatud liha. Lisa vesi, puljongikuubik ja teised maitseained. Lase haududa, kuni liha on peaaegu pehme (loomaliha hauta pool tundi kauem kui sealiha). Samal ajal tükelda paprika ja lisa lihale . Lõpuks lisa ka külmutatud köögivili, purustatud küüslauk ja makaronid. Kuumuta veel mõni minut ja serveeri.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee