Linnuliha retseptid

Punane broilerisupp 

Toidutare, 23. jaanuar 2008, 14:56
Punane broilerisupp
Punane broilerisupp on peekonimaitseline tõhus talvesupp.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2 spl Õli
300 g marineeritud broilerifilee
100 g Peekon
1 tk Harilik sibul
2 tk Porgand
1 tk Porrulauk
1 tk Hiina kapsas
1 purk Purustatud tomatid
1 l Vesi
2 tk Kanapuljongikuubik
0.25 tl Cayenne'i pipar
0.5 tl Tüümian, kuivatatud
PEALE
Parmesani riivida

Valmistamine
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles ribadeks lõigatud broilerifilee. Lisa hakitud peekon ja sibul.Lõika porgandid, porru ja hiina kapsas viiludeks. Vala potti koos pruunistatud broilerifileega ja kuumuta veidi. Lisa purustatud tomatid, vesi, puljongikuubikud ja maitseained. Keeda vaiksel tulel 30 minutit. Puista peale riivitud parmesani juustu ja serveeri kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee