Linnuliha retseptid

SIDRUNIPULJONG ARTISHOKIGA 

Toidutare, 7. jaanuar 2009, 20:12
Artishokid sidrunimaitselises kanapuljongis. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg kanatükke
1/2 sidrunit
soola
3 musta pipra tera
2 tera pimenti (vürtsi)
1 sibul
u 1 l vett
1 konserv väikseid artishokisüdamikke (netokaal u 240 g)
sidrunmelissi

Valmistamine
ValmistusviisPane kanatükid sidruni, vürtside ja kooritud sibulaga potti, vala peale vesi ja keeda madalal kuumusel u 2 tundi. Kurna puljong, jahuta ja eemalda tardunud rasv. Kuumuta puljong uuesti keemiseni. Nõruta artishokid, vormi õiekujuliselt ja soojenda puljongis. Jaota artishokid neljale taldrikule, kalla peale puljong ja kaunista sidrunmelissiga.ServeerimisviisServeeri kohe pärst valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee