SIDRUNIPULJONG ARTISHOKIGA
Kogus: ühele
Koostisosad
1 kg kanatükke
1/2 sidrunit
soola
3 musta pipra tera
2 tera pimenti (vürtsi)
1 sibul
u 1 l vett
1 konserv väikseid artishokisüdamikke (netokaal u 240 g)
sidrunmelissi
Valmistamine
ValmistusviisPane kanatükid sidruni, vürtside ja kooritud sibulaga potti, vala peale vesi ja keeda madalal kuumusel u 2 tundi. Kurna puljong, jahuta ja eemalda tardunud rasv. Kuumuta puljong uuesti keemiseni. Nõruta artishokid, vormi õiekujuliselt ja soojenda puljongis. Jaota artishokid neljale taldrikule, kalla peale puljong ja kaunista sidrunmelissiga.ServeerimisviisServeeri kohe pärst valmistamist.Lisandid
Kommentaarid (0)