Lõunasöögi retseptid

Riivsaia-mädarõikasupp 

Toidutare, 6. august 2006, 06:03
Vürtsikas mädarõikasupp keedetud keelega. Valmistamisaeg u 30 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
1 l lihapuljongit
75 g riivsaia
u 400 g mädarõika juurt
värskelt jahvatatud musta pipart
2 kevadsibulat
150 g crème fraiche'i
4 sl õunakeedist
250 keedetud keelt

Valmistamine
Valmistusviis
Kuumuta potis puljong ja sega juurde riivsai. Koori ja riivi mädarõigas ning lisa koos pipraga puljongisse. Lase u 15 minutit tõmmata (ära lase keema tõusta!). Pese ja puhasta kevadsibulad, lõika õhukesteks rõngasteks ning sega supisse. Lisa kuubikuteks lõigatud keel, crème fraiche ja õunakeedis. Kuumuta keemiseni ja serveeri kohe. Kui mädarõigas on eriti varajane ja terav, võta ainult pool kogusest. Värske mädarõika võid asendada 150-200 g marineeritud mädarõikaga (ilma majoneesi või kooreta!).
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee