Lõunasöögi retseptid

Spargli-riisisupp 

Toidutare, 5. november 2009, 12:45
Kanapuljongis spargli-riisisupp harakputkega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g sparglit
500 ml vett
125 g pikateralist riisi
250 ml keeva soolvett
1 kimp harakputke
1 sl võid
500 ml kanapuljongit
värskelt jahvatatud musta pipart
soola
värskelt riivitud muskaatpähklit
sidrunimahla

Valmistamine
ValmistusviisKoori sparglid, pese ja lõika u 3 cm pikkusteks tükkideks. Pane koored vette ja keeda u 15 minutit. Kurna vedelik (jäta koored alles), lisa sinna sparglitükid ja keeda u 15 minutit. Pane riis keeva soolvette, kuumuta keemiseni ja hauta 15 minutit. Kalla keedetud riis sõelale, vala üle külma veega ja lase nõrguda. Pese, kuivata ja haki peeneks harakputk ning kuumuta potis sulavõis. Kalla peale kanapuljong, kuumuta keemiseni. Lisa sparglikoored, sparglitükid koos keeduveega ja riis. Kuumuta, maitsesta soola, pipra, muskaatpähkli ja sidrunimahlaga. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee