Lõunasöögi retseptid

ÜLEKÜPSETATUD SPINATISUPP 

Toidutare, 24. jaanuar 2008, 15:56
Ahjus üleküpsetatud koorene spinatisupp röstitud leiva ja mozzarella juustuga. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
600 g külmutatud hakitud spinatit
250 ml vett
250 ml piima
1 küüslauguküüs
125 ml vahukoort
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
4 viilu täistera röstileiba
200 g mozzarella juustu

Valmistamine
ValmistusviisPane potti külmutatud spinat, vesi, piim ja maitseained. Lase spinatil keskmisel kuumusel sulada, seejärel kuumuta vedelik keemiseni. Koori ja peenesta küüslauguküüs, sega supisse koos vahukoorega ja maitsesta soola ning pipraga. Rösti leivad ja lase jahtuda. Koori sibul ja haki peeneks. Lõika mozzarella õhukesteks viiludeks. Kalla supp nelja kuumakindlasse kaussi. Riputa sibul röstitud leivale, kata juustuga ja pane supi pinnale. Küpseta eelsoojendatud ahjus 250 kraadi juures (gaasipliidil 5.jaotus) u 10 minutit, kuni juust on sulanud. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee