Lõunasöögi retseptid

LÄÄTSEPÜREESUPP 

Toidutare, 21. oktoober 2009, 17:24
Paprika, ulukiliha, singi ja punase veiniga püreesupp punastest läätsedest. Kaunistuseks ja lisandiks vahukoor kirsikeedisega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 sibul
juursellerit
1 punane paprika
2 porgandit
250 g ulukiliha
50 g sinki
30 g võid
2 sl tomatipastat
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
750 ml puljongit
250 ml punast veini
250 g punaseid läätsi
200 ml vahukoort
4 sl kirsikeedist
kaunistamiseks erivärvilisi paprikatükikesi

Valmistamine
ValmistusviisPuhasta ja pese köögivili ning lõika väiksemateks kuubikuteks. Haki väiksemateks tükkideks ulukiliha ja sink. Sulata kastrulis või ning prae selles liha. Lisa tomatipasta ja köögiviljakuubikud, hauta veidi, maitsesta soola ja pipraga. Kalla potti puljong, vein ja läätsed. Keeda tasasael tule u 50 minutit. Püreesta supp mikseriga, lisa veidi vett ja maitsesta soola ning pipraga. Sega kokku vahukoor ja kirsikeedis. Jaota supp taldikutesse ning kaunista roosa kreemi ja värviliste paprikatükikestega.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee