Lõunasöögi retseptid

KABATSHOKI-HAKKLIHAVORM 

Toidutare, 4. jaanuar 2009, 18:26
Vormiroas on kihiti röstitud kabatshokiviilud hakkliha-tomati-sibula-küüslauguseguga. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
400-500 g kabatshokki
2 sl õli või margariini
TÄIDIS:
2 sibulat
200 g hakkliha
2 sl õli
3 tomatit
3 sl tomatipüreed
1 küüslauguküüs
1 tl basiilikut
1 tl punet
1 tl soola
PEALE:
riivjuustu

Valmistamine
ValmistusviisPruunista hakkliha ja kooritud ning hakitud sibul pannil õlis. Lisa hakitud tomatid, tomatipüree, peenestatud küüslauguküüs ja maitseained. Lõika kabatshokk ligi sentimeetripaksusteks viiludeks ja pruunista need kergelt mõlemalt poolt või rösti telfonpannil. Lao kabatshokiviilud ja täidisesegu kihiti vormi ning raputa lõpuks peale riivjuustu. Küpseta vormi 225 kraadi juures ahju keskosas u 20 minutit.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidRoheline salat.