Lõunasöögi retseptid
8. juuli 2009, 05:58

LINDSTRÖMI PIHVID

Hakklihapihvid, mille tainasse on lisatud ka riivitud peeti. Valmistamisaeg määramata. Antud kogusest saab 6-8 pihvi.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g hakkliha
3/4 dl riivsaia
1 dl vett või rõõska koort
1 väike sibul
(1 sl pärlsibulaid)
2-3 konserveeritud peeti
1 muna
1 tl soola
1 ml valget pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)

Valmistamine
ValmistusviisSega suures kausis riivsai ja vedelik ning lase natuke aega paisuda. Koori ja haki sibul (pärlsibulad) ning riivi peedid. Lisa kaussi kõik ained ning sega ühtlame ja paks tainas. Vormi tainast 6-8 lamedat pihvi. Prae need mõlemalt poolt ilusaks pruuniks ja hauta veidike aega kaane all.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKartulipüree, soolakurgid.