Lõunasöögi retseptid

Täidetud kotletid toorjuustu-juustutäidisega. 

Toidutare, 29. aprill 2009, 07:04
Ahjus küpsetatud toorjuustu-juustutäidisega hakkliharullid on meeldivaks vahelduseks tavalistele kotlettidele ja hakklihapallidele. Valmistamisaeg u 30 minutit (ahjus 20 minutit + ettevalmistus).

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
1 kg hakkliha
4 dl hapukoort
2 dl riivsaia
2 muna
sibulat
küüslauku
pipart
basiilikut
soola
TÄIDIS:
200 g toorjuustu
200 g riivitud juustu (teravamaitselist)
PEALERAPUTAMISEKS:
riivjuustu
riivsaia

Valmistamine
ValmistusviisSega hakklihale hulka hapukoor, riivsai, munad, hakitud sibul ja küüslauk. Maitsesta soola, pipra ning basiilikuga. Sega toorjuust ja riivitud juust omavahel. Vormi hakklihamassist kotletid, aseta täidis keskele ja vormi munakujuliseks. Lao ahjuplaadile, raputa peale riivjuustu ja riivsaia. Küpseta 200 kraadi juures praeahjus umbes 20 minutit.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud kartulid, salat.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee