Taimetoidu retseptid

Kitsejuustuga küpsetatud kartulid 

Toidutare, 19. september 2012, 05:57
KARTULISEKTORID
Küpsetatud kartulisektorid kitsejuustuga. 

Koostisosad
600 g kartuleid
2-3 tomatit
1 tl rosmariini
ôli
soola
pipart
1 sibul
75 g kitsejuustu
oliive

Valmistamine
Koori kartulid ja lôika sektoriteks. Pintselda kartulisektorid ôliga, maitsesta rosmariini, soola ja pipraga. Küpseta 225º C ahju keskosas umbes 40 minutit. Lôika tomatid sektoriteks. Haki sibul. Sega tomatid, sibul ja kitsejuust koos küpsetatud kartulisektoritega. Puista peale veidi oliive, maitsesta soola ja pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee