Kalatoitude retseptid

Lõhevõileib 

Toidutare, 7. juuli 2008, 15:52
LÕHEVÕILEIB

Koostisosad
200 g külmsuitsulôhet
u 10 cm värsket kurki
1 mahedamaitseline sibul vôi murulauku
sidrunimahla
pipart
(sidrunimahla ja pipra vôib asendada sidrunipipraga)
4 leivaviilu
vôid leiva peale
4 salatilehte
4 tillioksa
soovi korral veidi majoneesi

Valmistamine
Lôika lôhe väiksesteks tükkideks, haki kurk ja sibul, sega. Lisa veidi sidrunimahla ja pipart, sega veelkord. Määri vôid leivale, aseta salatileht peale. Soovikooral pane veidi majoneesi salatilehele. Jaga kala-kurgisegu leibadele. Kaunista tillioksaga (ja kui soovid, sobib ka tükike sidrunit). Serveeri kohe pärast valmistamist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee