Toidukordade retseptid

Sealiha mustade ploomidega 

Toidutare, 22. veebruar 2013, 15:36
Mustade ploomidega täidetud sealiharull koorekastmes. 

Koostisosad
30 musta ploomi
1 kg pehmet sealiha
soola
pipart
2 tl jahvatatud ingverit
60 g võid
5 dl lihapuljongit
1 dl vahukoort

Valmistamine
Leota ploome 1 tund külmas vees. Pese liha, kuivata ja tee keskele pikkupidi sisselõige. Nõruta ploomid ja pane sisselõikesse. Seo rull kokku. Maitsesta soola, pipra ja ingveriga. Sulata või ja pruunista liharull selles. Lisa puljong ning küpseta rulli ahjus 175 kraadi juures 60 minutit aeg-ajalt puljongiga kastes. Kastme valmistamiseks lisa küpsetusleemele koort. Maitsesta soola, pipra ja ingveriga. Lõika rull viiludeks. Serveeri soojalt kastmega. Serveeri soojalt koos kastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee