Lõunasöögi retseptid

Riisikasukas 

Toidutare, 17. veebruar 2010, 09:12
Vormiroog riisi, porgandi ja sibulaga. Riisikasuka maitse muutub põnevamaks, kui lisad täidisele maisi, paprikat, seeni või muud põnevat. Vormirooga peab ahjus küpsetama u 30 minutit + ettevalmistus.

Kogus: ühele

Koostisosad
300-400 g riisi
2 sibulat
300 g hakkliha
2-3 porgandit
200 g juustu
soovi korral maisi, tomatit, paprikat, seeni jms

Valmistamine
ValmistusviisKeeda riis soolases vees. Riivi porgandid, haki sibulad ja hauta need koos hakklihaga pannil pehmeks. Maitsesta meelepäraste maitseainetega. Aseta pool keedetud riisist ahjuvormi põhja. Riisi peale kalla hakkliha-porgandi-sibulasegu. Riiskasuka maitse muutub põnevamaks, kui lisad täidisele maisi, paprikat, seeni või muud põnevat. Täidise peale kalla ülejäänud riis ja pane vorm umbes 30 minutiks ahju küpsema. Veidi enne ahjust väljavõtmist raputa vorm üle riivjuustuga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee