PIKKPOISS II
Kogus: ühele
Koostisosad
500 g hakkliha
2 muna
3 sl hapukoort
2 sl jahu või 1 toores riivitud kartul
100 g juustu
muskaatpähklit
hakklihamaitseainet
pipart
soola
majoneesi peale määrimiseks
Valmistamine
ValmistusviisPeamine nipp selle roa õnnestumisel on hoolas käsitsi sõtkumine. Kõigepealt sõtku hästi läbi hakkliha, muna ja hapukoor. Lisa maitseained ja osa juustust. Sõtku seni, kuni tainas on ühtlane ja lööb kausi servast natuke lahti. Valmis mass pane ahjuvormi ja kata pealt majoneesi ja ülejäänud riivjuustuga. Pikkpoisi ümber võid laduda kooritud ja poolitatud kartuleid. Küpseta 180 kraadi juures praeahjus umbes tund aega.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidJuustu-paprikasalat, hea vein.
Kommentaarid (0)