Lõunasöögi retseptid

PIKKPOISS II 

Toidutare, 6. august 2008, 09:01
Pikkpoiss juustuga. Peamine nipp selle roa õnnestumisel on hoolas käsitsi sõtkumine. Ahjus küpseb umbes tund aega + taina sõtkumine.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g hakkliha
2 muna
3 sl hapukoort
2 sl jahu või 1 toores riivitud kartul
100 g juustu
muskaatpähklit
hakklihamaitseainet
pipart
soola
majoneesi peale määrimiseks

Valmistamine
ValmistusviisPeamine nipp selle roa õnnestumisel on hoolas käsitsi sõtkumine. Kõigepealt sõtku hästi läbi hakkliha, muna ja hapukoor. Lisa maitseained ja osa juustust. Sõtku seni, kuni tainas on ühtlane ja lööb kausi servast natuke lahti. Valmis mass pane ahjuvormi ja kata pealt majoneesi ja ülejäänud riivjuustuga. Pikkpoisi ümber võid laduda kooritud ja poolitatud kartuleid. Küpseta 180 kraadi juures praeahjus umbes tund aega.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidJuustu-paprikasalat, hea vein.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee