Lõunasöögi retseptid

KREVETI-PASTASALAT 

Toidutare, 2. juuli 2006, 11:24
Segasalat krevettide, pasta, paprika, selleri ja tigudega hapukoorekastmes. Valmistamisaeg u 20 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
20

Koostisosad
2 dl pastat (teokarpe)
200 g külmutatud kooritud krevette
250 g tigusid
salatilehti
1 punane paprika
varssellerit
100 g külmutatud herneid
1 dl hakitud murulauku
KASTE:
1 dl hapukoort
2 sl hakitud peterselli
1/2 tl soola
1/4 tl piprasegu
ürdimaitseainet
tilli

Valmistamine
ValmistusviisKeeda pasta pehmeks, kurna. Tükelda paprika ja sellerivarred. Sulata herned ja krevetid. Kata taldriku põhi salatilehtedega. Sega salatiained omavahel ning pane lehtede peale. Valmista kaste ja vala salati peale.ServeerimisviisLase enne serveerimist mõni aeg jahedas maitsestuda.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee