Küpsetised

Kaneelikook 

Toidutare, 13. oktoober 2008, 08:42
Lihtne kook, kuhu kihtide vahele on raputatud kaneeli-suhkrusegu.

Kogus: ühele
Valmistusaeg:
taina valmistamine + 60 minutit küpsemist

Koostisosad
TAINAS:
150 g võid
2,5 dl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
2 muna
4,5 dl jahu
2,5 dl 10% hapukoort
1 tl söögisoodat
1 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
vormi määrmiseks margariini
VAHELE:
6 sl suhkrut
1 sl jahvatatud kaneeli

Valmistamine
ValmistusviisMääri väike, 22 cm läbimõõduga koogivorm margariiniga. Vahusta toasoe või suhkruga hästi kohevaks, lisa vahustamist jätkates ükshaaval toasoojad munad. Sega kuivad ained omavahel ning sega nad tainasse vaheldumisi hapukoorega. Kalla kolmandik tainast vormi ja raputa vahele suhkru-kaneelisegu. Jätka samal viisil veel kaks korda. Küpseta ahju alumisel siinil 175 kraadi juures 60 minutit.ServeerimisviisServeeri veidi jahtunult.LisandidKohv, tee.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee