Kalatoitude retseptid

Räimerullid majoneesiga 

Maire Miljand, 29. jaanuar 2010, 09:28
Rukkijahuga paneeritud ja praetud räimerullid majoneesikastmes. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
0,5 kg räimi
rukkijahu
sidrunipipart
soola
praadimisõli
KASTE:
150 g majoneesi
musta pipart
värsket või kuivatatud tilli

Valmistamine
ValmistusviisPuhasta räimed ja fileeri, raputa üle sidrunipipraga ja lase tund aega maitsestuda. Raputa vähese soolaga üle ning keera sabapoolest alustades rulli. Paneeri rukkijahus ning prae õlis pruuniks. Lase rullidel jahtuda, lao kastmega kihiti kaussi ning jäta nad mõneks ajaks jahedasse maitsestuma.ServeerimisviisEnne serveerimist lase rullidel jahedas maitsestuda.LisandidKeedetud kartulid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee