Lõunasöögi retseptid

KÜLM KALAROOG 

Toidutare, 12. november 2007, 10:02
Kalasült kala supikomplektidest. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
2-3 kala supikomplekti (lõhet, forelli või koha)
maitse järgi soola
vett
sidrunipipart
Cayenne'i pipart
loorberilehte
paar keedumuna

Valmistamine
ValmistusviisPane kala tihedalt keedunõusse ja kalla peale niipalju vett, et see vaevalt katab kalu. Kui vett on liiga palju, siis jääb tarretis vedel, zhelatiini lisamine aga võtab õige maitse ära. Lisa maitseained ja keeda tasasel tulel, kuni liha luudelt lahti tuleb. Puhasta kalad luudest ja kurna keeduleem läbi marli. Külma kalasüldina söömiseks pane paraja suurusega plastikust säilituskarpide põhja munaviilusid. Jaga kalatükid karpidesse ja kalla tasakesi peale kurnatud ja jahtunud leem.ServeerimisviisServeeri jahutatult.LisandidKeedetud kartulid, must leib võiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee