Gluteenivabad retseptid

Porgandi-riisikotletid 

Viive Puudist, 5. veebruar 2008, 19:44
Porgandi-riisikotletid võib serveerida koos maitserohelise-jogurtikastme ja salatiga. Hästi maitsevad need ka lisandina näietks ka suitsukala juurde. 

Koostisosad
4 porgandit
1 dl piima
2 dl külma riisihelbeputru
1 sibul
2 muna
1 tl ürdisoola
näpuotsatäis jahvatatud valget pipart
punet
kuivatatud tilli

Valmistamine
Riivi porgandid peene riiviga. Peenesta sibul võimalikult peeneks või kasuta sibulapulbrit. Sega kõik ained tainaks ja küpseta sellest madalal kuumusel väikesed koogid. Tee kõigepealt üks proovikook ning kui tainas ei püsi hästi koos, lisa kuhjaga teelusikatäis kartulijahu. Serveeri koogikeste juurde maitserohelisega jogurtikastet ja rohelist salatit. Hästi maitsevad koogid ka suitsukala juurde.
Lisandid
Maitserohelisega jogurtikaste, roheline salat, suitsukala.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee