Hommikusöögi retseptid

KOHUPIIMAPALLID 

Toidutare, 6. detsember 2006, 09:00
Kohupiimapallid juustu ja köömnetega. Kena kevadine suupiste. Valmistamisaeg u 10 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
10

Koostisosad
250 g kohupiima
1 sl pehmet võid
6 sl riivitud juustu
0,5 tl ürdisoola
0,5 tl sibulapulbrit
0,5 tl köömneid
0,5 tl salatimaitseainet
naadilehti, võililleõisi või muud saadaolevat rohelist

Valmistamine
Valmistusviis
Hõõru kohupiim kausis koos võiga ja lisa 4 sl riivitud juustu, ürdisoola, sibulapulbrit ja köömneid. Võta teelusikaga pallid ja veereta riivitud juustus. Pane pallid taldrikule ja kaunista naadilehtede ja võililleõitega (või muu saadaoleva rohelisega), raputa peale salatimaitseainet.
Serveerimisviis
Lase enne serveerimist jahedas maitsestuda.
Lisandid
Rukkileib võiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee