Kogus: kuuele
Koostisosad
TAINAS
5 dl Jahu
0.5 tl Sool
125 g Pehme või
1.5 dl Vesi
TÄIDIS
250 g Külmsuitsuforelli filee
250 g Forellifilee
2 tk Porrulauk
2 dl Rõõsk koor
2 tk Muna
2 sl Sinep (mahe)
3 sl hakitud till
3 sl Murulauk
1 tk Marineeritud kurk
100 g Riivjuust
Valmistamine
Näpi või, jahu ja sool purutaoliseks massiks. Lisa vesi ja sega ühtlaseks tainaks. Keera tainas kilesse ja hoia 1 tund külmikus. Viiluta porru ja prae 2 sl võis kuldseks. Haki forellifileed väiksemateks tükkideks. Haki ka till, murulauk ja kurk. Kuumuta ahi 200 kraadini. Suru tainas võitatud 26 cm läbimõõduga vormi põhja ja äärtele ning küpseta 10 minutit. Täidise jaoks sega omavahel forellifileed, porru, koor, munad, sinep, till, murulauk ja kurk. Vala segu eelküpsetatud põhjale ja puista üle riivjuustuga. Küpseta 30 minutit.
Kommentaarid (0)