Väherasvased toidud
7. jaanuar 2009, 09:43

Lahe kanasupp

Kerge supp kanast ja köögiviljadest (sibul, porgand, juurseller, apteegitill, porru).

Kogus: ühele

Koostisosad
1 punane sibul
3 porgandit
100 g juursellerit
100 g apteegitilli
tükk porrulauku
1 l vett
soola
pipart
1-2 sl sidrunimahla
2 broileri rinnafileed
värsket peterselli

Valmistamine
ValmistusviisPuhasta köögivili ja haki peeneks. Aja vesi potis keema, lisa maitseained ja köögivili vastavalt keemisajale (sibul, porgand, juurseller, apteegitill ja porru). Lõigu broiler õhukesteks viiludeks ja lisa supisse. Keeda u 5 minutit, kuni kanaliha on küps ja köögiviljad pehmed. Serveeri suppi koos kooreta keedetud munadega.LisandidKooreta keedetud munad.